Reviews

Verkocht

Dijkland 13, Bergen op Zoom

Geweldige service en fantastisch team!

Mark en Silvia
Wat een geweldige service en wat een fantastisch team samen! (Ceriel & Marion). Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. 

Prachtige verkooppresentatie, deskundig advies, flexibel en bovenal altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Ze nemen echt de tijd voor je! 

Zoek je een makelaar voor de verkoop van je huis? Ga direct naar Spaaij makelaars en zoek niet verder. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Verkocht

Hontestraat 8, Bergen op Zoom

Enthousiaste, gedreven en behulpzame makelaar!

Sophie Soeters
Ceriel heeft mij fantastisch geholpen bij de verkoop van mijn huis. Zeer flexibel en behulpzaam, niets is teveel. Hij is kundig, gedreven en enthousiast, dit kwam het resultaat zeker ten goede! 
Fijne communicatie en dat allemaal voor een mooie prijs!

Verkocht

Koevoetstraat 7, Bergen Op Zoom

Een fijne makelaar!

Ingrid Hest
Ceriel Spaaij neemt ( zoals zijn website zegt) inderdaad de tijd voor je en staat altijd voor je klaar. Hij houdt je op de hoogte van de gang van zaken en is heel goed bereikbaar. Verder is hij aardig en heel prettig in de omgang. Het resultaat van de verkoop was ook naar tevredenheid. 

Kortom, een fijne makelaar!

Verkocht

Franciscusberg 16, Bergen op Zoom

Makelaar met passie voor het vak

Joey en Dimmy
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons appartement via Spaaij Makelaars. Ceriel heeft ons uitstekend geholpen en is prettig om mee samen te werken. Hij straalt zijn passie voor het vak uit, zeker aan te bevelen!

Verkocht

Borgvlietsedreef 100, Bergen op Zoom

Goede prijs en beste service van A tot Z!

Fam. Hage
Mijn vader van 81 heeft zijn huis via Ceriel Spaaij van Spaaij makelaars verkocht.
Ceriel heeft mijn vader fantastisch geholpen van A tot Z.
Zoek je een makelaar voor een goede prijs en de beste service die je maar kan wensen? 
Kies dan voor Spaaij Makelaars!!
Nogmaals bedankt Ceriel!

Verhuurd

Koevoetstraat 4-a, Bergen op Zoom

Betrouwbare en pro-actieve makelaar

Ramon Meesters
Ceriel Spaaij heeft mij goed geholpen met de verhuur van een appartement. Hij is betrouwbaar, consciëntieus in de communicatie, probleemoplossend en pro-actief. Alles dus, wat je van een makelaar mag verwachten, maar vaak bij anderen niet krijgt.

Verkocht

Drossaard 9, Bergen Op Zoom

Enthousiaste en vakkundige makelaar

Erik Caudron
Ceriel Spaaij heeft passie voor zijn werk en dat straalt er ook af, hij is enthousiast, vakkundig, neemt de tijd voor je en is altijd goed bereikbaar. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat hij echt een mensenmens is en alles voor je regelt. Je wordt er zelf ook enthousiast van. 

Verkocht

Gripkeshof 19, Halsteren

Erg betrokken en professionele makelaar

Familie Chavardès
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Spaaij. Ze zijn heel betrokken, luisteren goed naar de wensen en zijn vooral erg professioneel. Niet twijfelen, maar meteen contact opnemen wanneer u op zoek bent naar een goede makelaar: ook in antwoord zijn zij snel en reactief !