Ons verhaal

Het verhaal achter Spaaij Makelaars begint met mezelf en mijn vorige baan. Als auditmanager bij het ministerie van Financiën deed ik eigenlijk alles waar ik blij van word: nauw contact met de klant, wegnemen van risico’s, en kennis en kunde bundelen tot een degelijk advies. Niet door snel een checklist af te vinken, maar door samen te werken en mee te denken. Eén ding kon ik er niet in kwijt: mijn passie voor alles wat met wonen te maken heeft.

Vakkundig makelaar met mensenkennis
De kriebel om iets met die passie te doen, leidde mij naar de opleiding tot Makelaar Wonen. Wat ik al vermoedde bleek waar: de combinatie van bouwkundige en juridische aspecten, wetgeving, financiële zaken en een grote menselijke kant boeien mij enorm. Begin 2021 gooide ik het roer om en zette de stap naar zelfstandigheid. Het resultaat daarvan is Spaaij Makelaars, waarin ik - nu nog - zelf de scepter zwaai met op de achtergrond mijn vrouw Marion die veel zin heeft om in de toekomst mee te zwaaien.

Niet de grootste, wel alles in huis
Ik heb dus geen 20 jaar ervaring in de makelaardij. Wel heb ik in mijn vorige functies geleerd te luisteren, adviseren, onderhandelen en verkopen. Tel daar mijn energie, enthousiasme voor het uitpluizen van de huizenmarkt en recente opleiding bij op. Dat alles zorgt ervoor dat ik precies weet hoe we samen tot een optimaal proces en resultaat komen. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en transparantie vind ik daarin heel belangrijk. Als nieuwkomer heb ik ook het voordeel dat ik ben ‘gevormd’ in de tijd waarin een groot aanpassingsvermogen het kaf van het koren scheidt. Een enorme pre in de woningmarkt en de woningmakelaardij, waarin de tijd allesbehalve stilstaat.

Ik kijk uit naar onze eerste kennismaking!
Ceriel Spaaij

Onze aanpak

  • We nemen de tijd voor je! Niets gaat bij ons op de automatische piloot. We willen je graag leren kennen zodat we weten wat je belangrijk vindt. Aandacht en betrokkenheid is ons handelsmerk. Als je ons benadert voor een verkoop, willen we natuurlijk ook je woning goed leren kennen. Niet alleen de stenen, meters en bouwmaterialen voor een juiste waardebepaling, maar ook de unieke kenmerken waar een mogelijke koper of huurder blij van wordt. Zoek je zelf een woning, dan willen we natuurlijk alles weten over de kenmerken die jou gelukkig maken. Zo bepalen we samen de beste (ver)koopstrategie.
  • Alles wordt geregeld. Een huis kopen of verkopen is een grote stap. Een drukke en spannende periode, waarin het fijn is je to do’s op een rijtje te zetten met iemand die kennis van zaken heeft en de markt goed kent. We weten wat je te wachten staat en denken met je mee. Door die grote stap om te zetten in kleine stappen. Hoe? Kijk hier voor ons overzichtelijke stappenplannen voor verkoop en aankoop.
  • Kwaliteit staat bij ons in alles voorop. We zijn zorgvuldig in alles wat we doen. Natuurlijk zijn we thuis in het vak en blijven we doorlopend op de hoogte van de ontwikkelingen op de (lokale) woningmarkt en in de makelaardij. Daarnaast zijn we gediplomeerd en erkend vbo-makelaar.
  • We staan altijd voor je klaar. Dat betekent dat we jou actief op de hoogte houden van ontwikkelingen in het (ver)kooptraject. Je kan ons altijd bereiken. Contact via WhatsApp? Uiteraard. Bezichtigen buiten kantoortijden? Vanzelfsprekend.
  • Altijd met een lach. Want een huis kopen of verkopen is vooral heel leuk! Dat we iets kunnen betekenen in het realiseren van je nieuwe thuis, daar worden we heel blij van. Daarom vinden we het vak ook zo leuk.

Ook ruim na de (ver)koop van je woning staan we natuurlijk graag voor je klaar!